Fiskalizimi: Pyetjet e shpeshta

Te gjitha pyetjet, paqartesite dhe cdo gje do te mund te informoheni ne kete faqe.


Nuk e gjeni ate cfare po kerkoni?

Duke kontaktuar me suportin do te merrni sa me shpejt te jete e mundur nje pergjigje ne lidhje me te.

Kontakto Suportin